Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Értesítjük, hogy a céginformációs szolgáltatások elérésében 2020.09.28. 19:00 órától előreláthatólag 1,5 óra időtartamban fennakadások lehetnek. A karbantartás ideje alatt a cégkapu regisztráció folyamán, illetve a Rendelkezési Nyilvántartás használatában fennakadásokat tapasztalhat.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

 

Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. szeptember 4-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

A mai napon (2020.09.24.) 08:40-től központi hiba miatt a JSZP szolgáltatás esetében, a Műszaki állapotra vonatkozó - és Futásteljesítmény adatok lekérdezése nem működik. A hiba elhárítása folyamatban van.

 

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszerében meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet lesz az alábbi időszakban:

 

1. 2020.09.27. (földgáz)

szervezet neve: NKM Energia Zrt.

érintett szakrendszer megnevezése: földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézési szakrendszer

leállás oka: meghibásodás miatti nem tervezett üzemszünet

leállás időpontja: 2020.09.27. (vasárnap) 14:00

üzemszünet vége: 2020.09.27. (vasárnap) 16:00

leállás miatti tájékoztató közzétételének helye: https://www.nkmenergia.hu/foldgaz/Egyetemes-Szolgaltatas/Ugyintezes/e-ugyintezes/tajekoztatas-ugyfeleknek

 

Ezen időszakban az NKM ENERGIA ZRT. FÖLDGÁZ EGYETEMES SZOLGÁLTATÁSI E-ÜGYINTÉZÉSE ügyleírásban lévő linkről nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

 

MORZSÁK

TARTALOM:A-Z lista

Nézetválasztás Válasszon nézetet:
Lista kihagyása, ugrás az Ny betűs szolgáltatásokhoz

Ny